| volgende

Masterclass 'Gemmo extracten voor de spijsvertering, lever en bijnieren' door Marijke de Waal Malefijt

05 januari 2018 - 01 januari 2019 | gottswaal | Praktische toepassing van gemmo-extracten met casuÔstiek. Deze dag wordt gegeven door natuurdietist Marijke de Waal Malefijt

Een Masterclass waarbij wordt in gegaan op de diagnostiek (hoe weet je welk systeem ondersteuning behoeft) en het opzetten van een bijpassend behandelprogramma met gemmo-therapeutische preparaten, voedings-en leefstijladviezen.

Er zal worden besproken hoe het behandel programma goed kan worden afgestemd op de constitutie van de patiënt en conditie van zijn/haar energiedriehoek: verteringsenergie (spijsvertering), leverenergie (lever) en reserve-energie (bijnier, zenuwstelsel, hormonale stelsel. Lees meer over het concept op www.energieherstelplan.nl.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van inzichten vanuit de Ayurvedische, Traditioneel Chinese en Orthomoleculaire Voedingsleer en jarenlange praktijkervaringen van Marijke de Waal Malefijt.
Er zal bovendien ook tijd worden ingeruimd voor het uitwisselen van praktijkervaringen en het bespreken van casuïstiek. 

Syllabus Gemmotherapie (€ 9.95)Toepassing van gemmotherapie bij het concept besproken in de boeken 'Energieherstelplan' en 'de utiputting voorbij'.
Praktische toepassing van gemmotherapie met casuïstiek.
Locatie: voor een groep van 8 personen is het in Zuid Scharwoude (praktijklocatie Gottswaal) voor een groep van 25 is het in locatie 78 te Bunnik. Dag & Tijd: Vrijdagen: 10:00 - 16:00
Kosten: € 95,- per dag (excl. sylabus, excl. lunch) Aanmelden info@energieherstelplan.nl